GİZLİLİK POLİTİKASI

Güncelleme Tarihi: 07.03.2021

  1. Giriş

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi Airport AVM No:14/1 Bakırköy/İstanbul adresinde bulunan ÜÇ OK ATIŞ POLİGONU SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, bundan sonra  “Şirket” olarak anılacaktır. Şirket olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak Şirketimiz tarafından işlenmekte ve muhafaza edilmektedir.

İnternet sitesi, bundan sonra  (“İnternet Sitesi”) olarak anılacaktır.  Bu internet sitesini kullanmaya devam ederek işbu Gizlilik Politikasını (bundan sonra (“Politika”) olarak anılacaktır) okuyup, anladığınızı ve bu Politikada belirtilmiş hususları kabul ettiğinizi teyit etmiş olursunuz.

Politikada yer alan herhangi bir hususun değiştirilmesi halinde Politika İnternet Sitemizde güncel haliyle, değişiklik tarihi de belirtilmek suretiyle yayınlanacaktır. Değişikliği izleyen 30 (otuz) gün boyunca bu durumu İnternet Sitesinden makul ve fark edilecek göze çarpan bir bağlantı ile bilgilerinize sunacağız.

  1. Veri Sorumlusu Sıfatıyla Bilgilendirme

Aşağıda detaylı bilgileri belirtilen Şirket olarak, 6698 sayılı KVKK uyarınca ve Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz bu sayfada açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda üçüncü kişilere açıklanabilecek, devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’de sayılan şart ve koşullara uygun yöntemlerle işlenebilecektir.

  1. Kişisel Verilerinizin Ne Şekilde İşlenebileceği

6698 sayılı KVKK uyarınca, Şirket ile paylaştığınız kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen, otomatik olarak veyahut herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak, değiştirilerek, yeniden düzenlenerek, kısacası veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işleme konu olarak tarafımızca işlenebilecektir. KVKK kapsamında veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem “kişisel verilerin işlenmesi” olarak kabul edilmektedir.

  1. İşlenebilecek Kişisel Veriler

Şirketimiz, KVKK’nin 5. ve 6. maddeleri ile konuya ilişkin tüm mevzuat kapsamında;

Şirket ile bir satın alma, hizmet sunma, bültenler alma, etkinliklere katılma, Şirketin internet üzerindeki herhangi bir platformuna üye olma, bu platformlar üzerinden işlem yapma amaçları ile ilgili kişi tarafından girilen kişisel veriler, tüm bunlara katılımınızla ilgili veriler ve Şirket ile bağlantı kurduğunuz üçüncü taraf platformlarından elde edilen veriler gibi belirli veriler toplanmaktadır. Ayrıca cihazınız hakkında bilgiler ve Şirket platformu üzerinde hangi kısımlar ile etkileşime girdiğiniz veya hangi kısmını kullanarak zaman geçirdiğiniz gibi bazı veriler otomatik olarak toplanmaktadır.

Aşağıda, topladığımız verileri daha iyi anlayabilmeniz için bazı örnekler verilmiştir:

Bir Şirket hesabı oluşturduğunuzda veya bir üçüncü taraf aracılığıyla hesap (oturum) kullanımı dahil olmak üzere aşağıda tarafınızca sağladığınız veriler:

Hesap Verileri: Belirli özellikleri (ürün veya hizmet satın alma, üyelik hesabı oluşturma, etkinliklere kaydolma gibi) kullanmak için bir kayıt oluşturmanız gerekir. Kayıt oluşturduğunuzda veya güncellediğinizde e-posta adresiniz, şifreniz, cinsiyetiniz ve doğum tarihiniz gibi verileri toplayıp saklarız,

Paylaşılan İçerik: Şirket’e ilişkin bir sosyal medya veya web sayfasında yorumlar yayınlamak, sorular sormak veya yanıtlamak, Şirkete ait hesaplara, Şirket yöneticilerine veya Şirket çalışanlarına ya da Şirket müşterilerine mesajlar göndermek veya fotoğraflar ya da yüklediğiniz başka çalışmaları yayınlamak dahil olmak üzere başkalarıyla etkileşime girmenize ve herkese açık olarak içerik paylaşmanıza imkan sağlanmıştır. Bu tür paylaşılan içerikler, nerede yayınlandığına bağlı olarak başkaları tarafından herkese açık olarak görüntülenebilir.

Müşteri Verileri: Şirket’e veya Şirket’in herhangi bir etkinlik veya faaliyetine kaydolduğunuzda ve satın aldığınız/alacağınız ürünlere ilişkin bilgileriniz; Şirket ile etkileşimleriniz ve Şirketin sunacağı hizmetlere ilişkin gereksinimlerini yerine getirmek için gönderilen diğer öğeler dahil olmak üzere belirli verileri toplarız.

Ödeme Verileri: Şirket’e gerçekleştirmiş olduğunuz ödemelerle ilgili verileri (adınız-soyadınız, ödeme yaptığınız ödeme hizmetine yönelik bilgileriniz, adresiniz) toplarız. Adınız-soyadınız, kredi kartı bilgileriniz, fatura adresiniz ve posta kodunuz gibi belirli ödeme ve fatura verilerini ödeme işleme ortaklarımıza doğrudan sağlamalısınız. Güvenlik nedeniyle Şirket kredi kartı numaralarının tamamı veya kart kimlik doğrulama verileri gibi hassas kart sahibi verilerini toplamaz veya saklamaz.

Çalışanların Verileri: Bir Şirket çalışanıysanız ödeme hesabınıza ilişkin kişisel verilerinizi, güvenlik nedeniyle Şirket hassas banka hesabı bilgilerini toplar veya saklar. Ödeme ve fatura bilgilerinizin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesi gizlilik politikasına ve ödeme hesabı sağlayıcınızın diğer şartlarına bağlıdır.

Başka Hesaplarınız Hakkında Veriler: Şirket hesabınıza bağlıysa sosyal medya veya diğer online hesaplarınızdan belirli bilgiler edinebiliriz. Şirket’te Facebook veya başka bir üçüncü taraf platformu ya da hizmeti aracılığıyla oturum açarsanız bu tür diğer hesapla ilgili belirli bilgilere erişmek için izninizi isteriz. Örneğin, platforma ya da hizmete bağlı olarak adınızı, profil resminizi, hesap kimlik numaranızı, oturum açma e-posta adresinizi, konumunuzu, erişim cihazlarınızın fiziksel konumunu, cinsiyetinizi, doğum gününüzü ve arkadaş veya kişi listenizi toplayabiliriz. Bu platformlar ve hizmetler, API’ları aracılığıyla bize bilgileri sunarlar. Aldığımız bilgiler sizin (gizlilik ayarlarınız aracılığıyla) veya platformun ya da hizmetin bize hangi bilgileri vermeye karar verdiğinize bağlıdır.

Çekilişler, Promosyonlar ve Anketler: Hizmetler veya bir üçüncü taraf platformu aracılığıyla sizi bir anket doldurmaya veya bir promosyona (çekiliş veya yarışma gibi) katılmaya davet edebiliriz. Katılmanız halinde adınız, e-posta adresiniz, doğum tarihiniz veya telefon numaranız gibi katılımınızın bir parçası olarak bize sağladığınız verileri toplar ve saklarız. Promosyonun resmi kurallarında veya başka bir gizlilik politikasında aksi belirtilmediği sürece bu veriler bu Aydınlatma Metni ile Şirket Gizlilik Politikasına tabidir. Toplanan veriler, kazananlara bildirimde bulunmak ve ödülleri dağıtmak dahil olmak üzere promosyonu veya anketi yönetmek için kullanılacaktır. Bir ödül kazanmak için bazı bilgilerinizi herkese açık olarak (örneğin kazananlar sayfasında) yayınlamamıza izin vermeniz gerekebilir. Bir anket ya da promosyonu yönetmek için bir üçüncü taraf platformu kullandığımızda üçüncü tarafın gizlilik politikası geçerli olur.

İletişim ve Destek: Destek almak veya bir sorun ya da endişe bildirmek (bir hesap oluşturmuş olsanız da olmasanız da) için bizimle iletişime geçmeniz halinde sizin hakkınızda iletişim bilgileri, mesajlar ve adınız, e-posta adresiniz, konumunuz, işletim sisteminiz, IP adresiniz ve sizin sağladığınız ve bizim otomatik yöntemlerle topladığımız (aşağıda yer verdiğimiz) diğer tüm bilgiler gibi diğer verileri toplar ve saklarız. Bu verileri, Gizlilik Politikasına uygun şekilde size yanıt vermek ve sorunuzu ya da endişenizi araştırmak için kullanırız.

  1. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri

Paylaştığınız kişisel veriler,

  • Sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlere ve iş ortaklarımız ile gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesine yönelik sunulan hizmetlerin yerine getirilebilmesi ve hizmetlerin yerine getirilmesinin kolaylaştırılması için;
  • Sizlerle iletişim kurabilmek, pazarlama ve tanıtım faaliyetlerimizi yönetebilmek için;
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda ve hukuki uyuşmazlıklarda, talep halinde ve mevzuat gereği savcılıklara, mahkemelere ve ilgili kamu görevlilerine bilgi verebilmek için;
  • Sizlere geniş kapsamda çeşitli imkanlar sunabilmek veya bu imkanları sunabilecek kişi veya kurumlarla yasal çerçevede paylaşabilmek için;

6698 sayılı KVKK ile ilgili ikincil düzenlemelere uygun olarak işlenecektir.

  1. Kişisel Verilerinizin Aktarılabileceği Üçüncü Kişi veya Kuruluşlar Hakkında Bilgilendirme

Yukarıda belirtilen amaçlarla, Şirket ile paylaştığınız kişisel verilerinizin aktarılabileceği kişi ve kuruluşlar; başta hizmetlerimizin gerçekleştirilmesine yönelik lojistik firmaları, tedarik şirketleri olmak üzere, faaliyetlerimizi yürütmek üzere ve/veya Veri İşleyen sıfatı ile hizmet aldığımız, iş birliği yaptığımız, program ortağı kuruluşları, yurtiçi/yurtdışı kuruluşlar ve diğer üçüncü kişiler ve kuruluşlardır.

  1. Kişisel Verilerinizin Toplanma Şekli

Kişisel verileriniz,

  • Şirket internet sitesi ve mobil uygulamalardaki formlar ile ad-soyad, adres, telefon, iş veya özel e-posta adresi, fiziki özelliklerine yönelik bilgiler, giyim alışverişi kapsamındaki tercihlerine yönelik bilgiler ile; kullanıcı adı ve şifresi kullanılarak giriş yapılan sayfalardaki tercihleri, gerçekleştirilen işlemlerin IP kayıtları, tarayıcı tarafından toplanan çerez verileri ile gezinme süre ve detaylarını içeren veriler, konum verileri şeklinde;
  • Etkinlik ve danışma faaliyetlerimiz, kağıt üzerindeki formlar, kartvizitler, dijital ortamlar gibi kanallarımız aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamdan;
  • Şirket ile ilişki kurmak, Şirkete üyelik başvurusu yapmak, iş başvurusu yapmak, teklif vermek gibi amaçlarla, kartvizit, özgeçmiş (cv), teklif vermek ve sair yollarla kişisel verilerini paylaşan kişilerden alınan, fiziki veya sanal bir ortamda, yüz yüze ya da mesafeli, sözlü veya yazılı ya da elektronik ortamdan;
  • Ayrıca farklı kanallardan dolaylı yoldan elde edilen, web sitesi, blog, yarışma, anket, oyun, kampanya ve benzeri amaçlı kullanılan (mikro) web sitelerinden ve sosyal medyadan elde edilen veriler, e-bülten okuma veya tıklama hareketleri, kamuya açık veri tabanlarının sunduğu veriler, sosyal medya platformları (Facebook, Twitter, Google, Instagram, Snapchat v.s.) gibi sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıma açık profil ve verilerden;

İşlenebilmekte ve toplanabilmektedir.

  1. Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Şirketimiz, KVKK ile ilgili mevzuat gereği toplanan kişisel verilerinizi, Şirketimizin işbu Politikada yer alan amaçlar ve çalışma alanları doğrultusunda sağlanacak hizmetlerin yasal çerçevede eksiksiz ve zamanında sunulabilmek, Şirketimizin müşterileriyle sınırlı olarak sağladığı imkanlardan haberdar edebilmek, üyeleri ile üye olmayan müşterilerine ve diğer paydaşlarına verilen hizmetlerin gereklerini uygun şekilde yerine getirebilmek, sunulan hizmetleri ve gerçekleştirilen faaliyetleri geliştirebilmek, işlem sahibinin bilgilerini tespit için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek yükümlülüğünü yerine getirmek, mevzuat gereği ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak, kamu güvenliğine ilişkin hususlarda ve hukuki uyuşmazlıklarda, talep halinde ve mevzuat gereği savcılıklara, mahkemelere ve ilgili kamu görevlilerine bilgi verebilmek, üyelerine geniş kapsamda çeşitli imkanlar sunabilmek veya bu imkanları sunabilecek kişi yahut kurumlarla yasal çerçevede paylaşabilmek için KVKK’nin 8.ve 9.maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Bu kapsamda Kişisel Verileriniz:

  • Hizmetlerin sunulması ve tanıtılması ve faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik olarak iş birliği yapılan ve/veya hizmet alınan iş ortaklarımız, tedarikçi firmalar ile bankalar, finans kuruluşları, TBB Risk Merkezi ve sair gerçek veya tüzel kişilere,
  • Acil yardım çağrısı halinde konumuzu tespit edecek olan yetkili mercilere,
  • Avukatlar, denetçiler, danışmanlar ve hizmet alınan diğer üçüncü kişilere,
  • Tarafınızca yetki verilmiş olan vekil ve temsilcilerinize,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi sair resmi kurumlara, kişisel verileriniz talep etmeye yetkili olan diğer kamu kurum veya kuruluşlarına,
  • Şirketi ile herhangi bir şekilde ilişki içinde bulunan ve telefon numaranıza sahip tüzel kişilere,
  • Mobil hatlarınız üzerinden yaptığınız bankacılık ve finans benzeri işlemleriniz sırasında işlem ve bilgi güvenliğinizin sağlanması ve kimlik doğrulama amacıyla sim kart değişikliği, mobil internete bağlı olduğunuz telefon numarası gibi bilgiler, banka ve finans benzeri kuruluşlara,

Türkiye’de işlenerek veya Türkiye dışında işlenip muhafaza edilmek üzere, yukarıda sayılan yöntemlerden herhangi birisi ile toplanmış kişisel verileriniz KVKK kapsamında kalmak kaydıyla ve sözleşme amaçlarına uygun olarak yurtdışında bulunan (Kişisel Veriler Kurulu tarafından akredite edilen ve kişisel verilerin korunması hususunda yeterli korumanın bulunduğu ülkelere) hizmet aracılarına da aktarılabilecektir.

  1. Kişisel Verilerin Saklanması ve Korunması

Şirket, kişisel verilerinizin kaybolması, istismar edilmesi veya değiştirilmesini önlemeye yönelik uygun ve makul şekilde teknik ve organizasyona dayalı önlemler almaktadır.

Şirket, kişisel verilerinizin barındığı sistemleri ve veri tabanlarını, KVKK’nin 12.maddesi gereği kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemekle, yetkisiz kişilerin erişimlerini engellemekle; muhafazalarını sağlamak amacıyla gerekli önlemleri almakla yükümlüdür.

İnternet üzerinden veri aktarımının internetin doğası gereği güvenli olmadığı kabul edilebileceğinden, Şirketimizin almış olduğu makul tüm önlemler dışında, internet üzerinden gönderilen verilerin güvenliği garanti edilememektedir. Ancak Şirketimiz, bu verilerin güvenliğine yönelik olağan şartlar altında teknik ve organizasyona dayalı olarak gereken tüm tedbirleri sağlayacaktır.

 Kişisel verilerin yasal olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesinin öğrenilmesi halinde durum derhal, yasal düzenlemeye uygun ve yazılı olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirilecektir.

  1. Kişisel Verilerin Güncel ve Doğru Tutulması

KVKK’nin 4.maddesi uyarınca Şirket’in kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda Şirket’in yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için Şirket ile kişisel verilerini paylaşanların doğru ve güncel verilerini paylaşması veya web sitesi/mobil uygulama üzerinden güncellemesi gerekmektedir.

  1. 6698 sayılı KVKK Uyarınca Kişisel Veri Sahibinin Hakları

6698 sayılı KVKK 11.maddesi 7 Ekim 2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup ilgili madde gereğince, kişisel veri sahibi olarak bu tarihten sonraki haklarınız aşağıdaki gibidir:

  1. Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  2. Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  3. Kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme,
  4. Kişisel verileriniz eksik veya yanlış işlenmişse bu hususun düzeltilmesini isteme,
  5. KVKK’nin 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini talep etme,
  6. Kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  7. Kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  8. Kişisel verilerinizin KVKK’ye aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
  1. İletim ve Başvuru Yöntemi

Şirket, KVKK kapsamında Veri Sorumlusudur. Şirket tarafından atanacak Veri Sorumlusu Temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında bu belgenin bulunduğu internet adresinde ilan edilecektir. Kişisel Veri Sahipleri, sorularını, görüşlerini veya taleplerini [email protected] adresine e-posta vasıtasıyla veya Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi Airport AVM No:14/1 Bakırköy/İstanbul adresinde bulunan Şirket yetkili temsilcisine posta ile veya elden teslimli olarak iletebilir. Talepler www.poligunstore.com adresinde bulunan Başvuru Formu ile gerçekleştirilmelidir. Şirket iletilen taleplere gerekçeli olmak ve 30 (otuz) gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Şirket, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13.maddesine göre belirlenen tarife üzerinde tespit edilir. Web sayfamızda, mobil uygulamalarımızda ve diğer sair kanallarımızda kişisel verilerinizi paylaşarak Kişisel Veriler Politikamızı ve politikamızda yer alan işlenme, işlenme yöntemleri, verilerin aktarılması, satışı ve diğer ilgili hususlar hakkındaki şartları, Şirket ile paylaşılan verilerin web sayfasında, uygulamalarda ve sosyal medya kanallarında kullanılmasını, bildirimlerde önerilerde bulunulmasını, üyelerin yararına olması şartıyla ticari anlamda üçüncü kişilerle paylaşılabileceğini ve yine bunun için kabulde bulunduğunuzu, yasal haklarınızı kullanmadan önce Şirket’e başvuruda bulunacağınızı KVKK’de “büyük öneme haiz, belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye dayanan ve özgür iradeyle açıklanan rıza” şeklinde tanımlanan açık bir rıza ile kabul ettiğinizi beyan etmiş olursunuz.

ÜÇ OK ATIŞ POLİGONU SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi Airport AVM No:14/1 Bakırköy/İstanbul

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü, Sicil No: 168112-5

[email protected]

0212 557 07 61

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.